Uitlenen

Afspraken

De regio beschikt over diverse materialen die door de groepen uit de regio geleend kunnen worden. De voorwaarden daarvoor zijn heel eenvoudig:

  • Je maakt vooraf een afspraak over de termijn waarbinnen je het materiaal nodig hebt, wanneer je het komt halen en wanneer je het terugbrengt.
  • Diegene die de afspraak maakt wordt verantwoordelijk voor het geleende materiaal totdat het terugbezorgd is.
  • Wordt het materiaal tijdens deze termijn beschadigd of raakt het kwijt, dan is diegene die het materiaal geleend heeft verantwoordelijk voor de vervanging hiervan. Reparatie gaat altijd in overleg met het regiobestuur: het bestuur beslist wie de reparatie uitvoert en wie hiervoor de kosten moet dragen.

 

Kortweg: slopen = nieuwe kopen.

Regiotent

De regio beschikt over een grote groepstent die geleend kan worden voor diverse activiteiten. De tent is 8 bij 5 meter groot. Je hebt absoluut een aanhangwagen of flinke bus nodig om de tent te vervoeren. De tent ligt standaard in het magazijn bij Scouting Hoeven en wordt beheerd door de penningmeester.

Regiotent     Regiotent

Je kunt de tent lenen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarin:

  • Wanneer je de tent nodig hebt (wanneer wil je hem ophalen en weer terugbrengen?)
  • De naam van jouw groep
  • Jouw telefoonnummer zodat de penningmeester je even kan bellen om concreet af te spreken.

Er hoeft niet betaald te worden voor het lenen van de tent. Er wordt op basis van goed vertrouwen geen borg gerekend, maar weet: slopen = kopen!