Thema RSW

Thema RSW2020: Jungle Fever!

Hey jij!! Ga jij mee op avontuur? Durf jij de Expeditie aan met professor wangslijm en Captain Baden Powers? Onder leiding van de enige echte Bear Grylls. Kijk jij mee met Vlogger Eviscoutorials die samen met Justin Orange alles vastlegt in de Vlog? Kom dan 3,4 & 5 April naar de regionale scouting wedstrijden 2020 (RSW) op scouting label terrein buitenlust in Bergen op Zoom.

Tijdens dit avontuur zie je hoe grootte beesten worden weggejaagd. Vreemde mysteries worden opgelost en de expeditie zijn eigen weg volgt. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in!

Jij komt toch ook?!?

Welkom bij de RSW

Welkom op de website van de Regionale Scoutingwedstrijden Scouting Regio West-Brabant, dé grootste wedstrijd voor scouts uit onze
regio!

De RSWablieft?

De Regionale Scoutingwedstrijden Scouting Regio West-Brabant is in de eerste plaats een wedstrijd tussen de ploegen van de diverse groepen van de Regio. De ploegen bestaan uit vijf tot zeven leden van de Scoutsspeltak.  Een groep mag natuurlijk meerdere ploegen sturen. Jullie strijden tegen én met elkaar op de gebieden waar Scouts goed in zijn: Buitenleven, Sport en Spel, Scoutingtechnieken (denk aan kamperen, koken, hiken, …) en bestaat uit een weekend in de regio van vrijdagavond tot zondagmiddag. Het is een gevarieerd programma van spellen, kamperen, koken,  hiken én een beetje creatief bezig zijn. Op zondagmiddag is het héél stil in de kampvuurcirkel: dan wordt bekend gemaakt welke ploegen naar de Landelijke Scoutingwedstrijden in Baarn mogen, waar ze tegen meer dan honderd ploegen uit het hele land mogen strijden om de eerste plaats. Meer informatie over de landelijke wedstrijden (LSW) vind je hier.

Zin om mee te doen? Vragen? Lees dan vlug verder!
Omdat we niet willen dat jullie verdwalen in het bos met informatie hebben we alles in vier grote stukken gehakt:

Alles gelezen en nog vragen? Interesse om mee te helpen? Neem dan contact met ons op.

west brabant rgb

RSW op Facebook!