Thema RSW

Thema RSW2019: Het wilde westen!

De cowboy heeft zaterdagavond jullie hulp hard nodig om de indianen te vinden. Door de cowboy te helpen, speel je samen met hem spelletjes om hints te kunnen krijgen waar de indianen zijn.

Neem voor deze avond jullie themakleding mee. Je kan als cowboy of indiaan verkleed komt. Iets anders wat met het wilde westen te maken heeft is ook goed. Wij zijn benieuwd naar jullie creativiteit!
Neem verder allemaal een goed humeur, goed opgewarmde stem en een opgewarmd lijf mee ! We zullen voor verschillende uitdagingen te komen staan ! Tot op de RSW!

Welkom bij de RSW

Welkom op de website van de Regionale Scoutingwedstrijden Scouting Regio West-Brabant, dé grootste wedstrijd voor scouts uit onze
regio!

De RSWablieft?

De Regionale Scoutingwedstrijden Scouting Regio West-Brabant is in de eerste plaats een wedstrijd tussen de ploegen van de diverse groepen van de Regio. De ploegen bestaan uit vijf tot zeven leden van de Scoutsspeltak.  Een groep mag natuurlijk meerdere ploegen sturen. Jullie strijden tegen én met elkaar op de gebieden waar Scouts goed in zijn: Buitenleven, Sport en Spel, Scoutingtechnieken (denk aan kamperen, koken, hiken, …) en bestaat uit een weekend in de regio van vrijdagavond tot zondagmiddag. Het is een gevarieerd programma van spellen, kamperen, koken,  hiken én een beetje creatief bezig zijn. Op zondagmiddag is het héél stil in de kampvuurcirkel: dan wordt bekend gemaakt welke ploegen naar de Landelijke Scoutingwedstrijden in Baarn mogen, waar ze tegen meer dan honderd ploegen uit het hele land mogen strijden om de eerste plaats. Meer informatie over de landelijke wedstrijden (LSW) vind je hier.

Zin om mee te doen? Vragen? Lees dan vlug verder!
Omdat we niet willen dat jullie verdwalen in het bos met informatie hebben we alles in vier grote stukken gehakt:

Alles gelezen en nog vragen? Interesse om mee te helpen? Neem dan contact met ons op.

west brabant rgb

RSW op Facebook!