Gezondheid deelnemers

Medicijnen

Als je medicijnen gebruikt, gelden dezelfde regels als wanneer je met jouw eigen leiding op kamp bent. Als je afspraak met jouw eigen leiding is dat je zelf voor je medicijnen zorgt, dan blijft dat dus gelden. Als je hebt afgesproken dat je je medicijnen bij jouw eigen leiding afgeeft, dan is dit nu ook zo. Jouw eigen leiding kent jou veel beter dan de organisatie. Als het nodig is, brengt jouw leiding de de organisatie op de hoogte van bijzonderheden omtrent jouw gezondheid. Zij gaan vertrouwelijk om met deze informatie.

 

De eigen speltakleiding (de contactpersoon) houdt zelf de gezondheidsformulieren bij, deze moeten wel aanwezig zijn op het kampterrein. Bij aanmelding op het terrein moeten deze getoond kunnen worden. Vraag aan je leiding of ze van jou een actueel gezondheidsformulier hebben. Je kunt er eentje downloaden via onze website.

 

Diëten

Volg je een speciaal dieet? Houd hier dan rekening mee voor het inkopen van de themamaaltijd. Heb je speciale voeding nodig voor ontbijt en lunch? Neem deze dan zelf mee, jij of je ouders weten wat de juiste inkopen zijn. Zo kunnen we ons niet vergissen. Geef je dieet voor de zekerheid ook door aan de leiding.

 

Ziek? Gewond?

Stel dat je ziek wordt tijdens de RSW, of je verstuikt je enkel, dan zijn er op het terrein EHBO-ers beschikbaar. Bij het begin van het kamp laten we je weten hoe je die kunt roepen. Als dat nodig is zorgen zij ervoor dat jouw eigen leiding gebeld wordt om te kijken of je nog mee kunt doen aan het kamp en of dat je eventueel even naar de dokter moet. De eigen leiding kan dan zelf met je ouders overleggen wat het verstandigst is.