Voorzieningen

Het organisatieveld is het epicentrum van de RSW. Je vind daar bijna alle voorzieningen verdeeld over drie tenten.

Gedurende de hele dag zal er koffie en thee beschikbaar zijn in de medewerkerstent. Je kan daar ook even pauzeren als de tent niet voor een deelnemersactiviteit wordt gebruikt. Soms komt daar een coördinator binnengehuppeld opzoek naar hulp, dus als je even niets te doen hebt is dat the place to be!

Piep-piep.. leeg! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, net nu je een berichtje hebt van je vriend(in). De wereld vergaat als jij je telefoon niet kunt opladen? Geen nood! In de medewerkerstent vind je een aantal stopcontacten om jouw navelstreng met de wereld opnieuw op te laden. Gebruik deze stopcontacten alleen daarvoor: een kabeltje trekken naar je tent en het licht kan uitgaan over het hele terrein omdat jij een stroomstoring hebt veroorzaakt. De mensen van licht en geluid vinden dat echt niet cool. Heb je medisch gezien stroom nodig? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit te bespreken.

Beste tip om een lege batterij te voorkomen? Maak zo min mogelijk gebruik van je telefoon en praat met de scouts om je heen!

De foeragetent wordt bewaakt door de foeragemeester. Hij heeft een deegroller en is niet bang deze te gebruiken! Vraag het eerst even voordat je daar binnenstormt, dan heb je waarschijnlijk zelfs sneller datgene te pakken wat je nodig hebt dan dat je zelf op ontdekkingsreis gaat. Plus je krijgt misschien nog wat lekkers mee in plaats van dat je achterna gezeten wordt door een boze kok!

De coördinatietent is het kloppend hart van de RSW. In deze scoutcave van de coördinatoren worden knopen doorgehakt, spijkers met koppen geslagen. Het geluid van mailtjes die getypt worden, krakende portofoons en telefoontjes is al van verre te horen. Voor medewerkers is vooral het informatiebord belangrijk, dat vind je direct bij de ingang. Moet je toch iets anders hebben uit die tent, vraag het dan even aan één van de coördinatoren: anders betreden op eigen risico! Je herkent een loslopende coördinator door een paarse das met grijze streep.

Daarnaast zijn er natuurlijk toiletten op het terrein. Tref je een WC aan zonder toiletpapier, pak dan de volgende WC en vraag om een nieuwe rol toiletpapier. Deze liggen in de foeragetent. Spiegels en wasbakken vind je in hetzelfde gebouwtje als de toiletten. De douches zijn niet toegankelijk, alleen bij brandwonden kunnen we gebruik maken van één van de douches. De EHBO weet waar de sleutel hangt.