Vrijwilligers en bestuur

Alle groepen en leden van Scouting Regio West-Brabant vormen samen de Regio. Een groep mensen maakt het dagelijks bestuur en de dagelijkse gang van zaken mogelijk. Zij ondersteunen de werking van de Regio door evenementen te ondersteunen, vergaderingen te plannen en voor te zitten, de financiën en de website te beheren enzovoorts. Hieronder vind je een overzicht van wie wie is en een linkje om direct contact met een van hen op te nemen.

Bestuur

Voorzitter - Wouter Melkert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vice-voorzitter - Corné Hartman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris - Vacant E-mail zie voorzitter

Penningmeester - Tim van Opdorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator Team Scouts Academy - Arie Slot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator Team Spel & Programma - Suus Verschoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid Landelijke Raad - Tommy BaselierDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plv. lid Landelijke Raad - Joyce Wagemakers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HRM medewerker - vacature

Regiocoach - Vacature

Web- en webapplicatiebeheerder - Vacature


Team Scouting Academy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator - Arie Slot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktijkcoach - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Trainer - Duncan van Roermond

Trainer - Suzan Doornbush

Trainer - Suus Verschoor

Trainer - Marcel Nagtzaam

Trainer - Thomas Doomen

Trainer - Janneke Vermeeren

Trainer - Karlijn Broker-Delrue

EHBO Instructeur - Marc Wouters

EHBO Instructeur  - Tim van Opdorp

Fourage - Krelis Blom


Team Spel & Programma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator - Suus Verschoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.