Aanmelden Trainingen

Wil je je aanmelden voor een training? Overleg dan eerst met je groepsbegeleider of je een training kunt gaan volgen en welke.

De inschrijving verloopt via Scouts Online

Controleer eerst of alle gegevens van de deelnemer volledig ingevuld zijn. Zonder mailadres en bankrekening kan er niet ingeschreven worden.

Na het inloggen kun je aan de linkerkant van het scherm naar Inschrijven trainingen gaan. Hier kies je de training uit. Daarna kun je naar het betreffende formulier. Voor de trainingen staan hier twee formulieren. Let goed op welke je moet gebruiken. Log bovendien in met de juiste rol!

De groepsbegeleider krijgt een mail van de inschrijving en moet deze bevestigingen.

Na de inschrijving ontvang je een bevestiging. De uitnodiging ontvang je ongeveer 2 weken voor aanvang van de training.

Je aanmelding moet voor de sluitingsdatum van de betreffende training bij de trainingsadministratie zijn binnengekomen. De sluitingsdatum ligt een halve week voor aanvang van de training.

Als er teveel aanmeldingen zijn word je op een reservelijst geplaatst. Hierover ontvang je dan een bericht.

Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling! Het bedrag dient binnen 2 weken na ontvangst van de factuur overgemaakt te worden op rekening NL46ING0007871615 tnv Stichting Scouting West-Brabant onder vermelding van naam deelnemer, training en groep. Het kan zijn dat we nog een kopie van een kwalificatie op vragen omdat je gegevens niet compleet zijn. Zodra we deze ontvangen hebben is je aanmelding pas definitief.

In geval van ziekte of bij afmelding...

• Bij afmelding wordt het betaalde deelnemersgeld, m.u.v.  €10,- administratiekosten, terugbetaald;
  • Bij annulering na aanvang training (geen afmelding en /of geen vervangende deelnemer) is men het gehele bedrag verschuldigd.

Afmelden kan via SOL of door een e-mail te sturen aan de Helpdesk. Vermeld altijd de reden van je afmelding en of iemand eventueel jouw plaats inneemt.

Belangrijk: cursisten zijn zelf medeverantwoordelijk dat hun behaalde kwalificatie juist in Scouts Online komt te staan. Tot 3 maanden na het behalen van een kwalificatie kan alles nog nog aangepast worden, hierna enkel op vertoon van het behaalde certificaat.