16 Maart - NL Doet en Taartenactie

Zet 16 maart 2024 maar alvast in de agende. Op deze zaterdag is het weer de landelijke NL Doet actie, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers doen ertoe en tijdens NL Doet probeert het Oranje Fonds zoveel mogelijk mensen dat gevoel dat vrijwilligerswerk geeft te laten ervaren. 

Helpt u ons ook mee? Aanmelden kan via: https://www.nldoet.nl/activiteit/buitengewoon-schoon-vernieuwing-van-onze-buiten-wasplaats-en-toiletwagen

 

Daarnaast gaan de jeugdleden van de bevers, welpen jongens en meisjes, scouts jongens en meiden en de pivo's die dag starten met de verkoop van taarten. Zij komen vanaf 9:30 uur op verschillende plaatsen in Hoogerheide en Woensdrecht langs de deuren. De hele week nog kunnen de leden de taarten verkopen, die bezorgd worden op 30 maart, de dag voor Pasen. 

Inschrijven zomerkamp 2024

De inschrijvingen voor de zomerkampen van 2024 zijn weer gestart. 

Geef via contact -> inschrijven zomerkamp aan of uw kind wel of niet mee gaat (Let op: In beide gevallen dient u dit door te geven). U kunt dit doen tot en met 1 maart 2024. 

Meer informatie over de zomerkampen vindt u hier

Controleer uw spam

Mails vanuit Scouting Hoogerheide worden verstuurd via onze digitale ledenadministratie: SOL (Scouts Online). Helaas blijken deze mails steeds vaker in de spambox van de mail te belanden, waardoor u belangrijke informatie kunt missen. Wij vragen u om regelmatig uw spambox te controleren op mails. 

Indien u een mailtje niet vertrouwt kunt u de speltakleiding vragen of ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Groepsdag 2023

Gisteren vond de jaarlijkse groepsdag plaats en misschien wat dit wel een van de warmste ooit!

De hele vereniging kwam samen om in de middag spellen te spelen in het teken van verschillende sprookjes. Na een potje Britse werd er genoten van de frietjes. Hierna begon het overvliegen. De oudste leden van de speltak (en een enkele leiding) vlogen over naar hun nieuwe speltak.
Zoals gewoonlijk werd deze dag afgesloten met een kampvuur. Hierbij kregen de sprookjesfiguren hulp van Leila en Lisanne. Zo had klein duimpje hulp nodig met het stelen van de laarzen van de reus. Roodkapje had geen koekjes voor grootmoeder. Zij kreeg wat chipjes mee. En gezamenlijk wisten Leila, Lisanne en Grietje Hans te bevrijden.

Een mega compliment voor de organisatie van de dag en het kampvuur. Jullie hebben dat top gedaan!

Agenda

No events