Medewerkers en bestuur

Alle groepen en leden van Scouting Regio West-Brabant vormen samen de Regio. Een groep mensen maakt het dagelijks bestuur en de dagelijkse gang van zaken mogelijk. Zij ondersteunen de werking van de Regio door evenementen te ondersteunen, vergaderingen te plannen en voor te zitten, de financiën en de website te beheren enzovoorts. Hieronder vind je een overzicht van wie wie is en een linkje om direct contact met een van hen op te nemen.

Bestuur

Voorzitter a.i. - Corné Hartman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris - Tjerk Kamstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester a.i. - Jack Koevoets Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Jack Koevoets

Coördinator Communicatie/Gegevensbeheer - Vacature 

Coördinator Team Scouts Academy - Arie Slot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator Team Spel & Programma - Esther Baselier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid Landelijke Raad - Nadir BaaliDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plv. lid Landelijke Raad - Quirine van Mourik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HRM medewerker - vacature

Regiocoach - Vacature

Bestuurslid - Corne Hartman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Team Scouting Academy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator - Arie Slot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktijkcoach - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Trainer - Duncan van Roermond 

Trainer - Marjolein Schoones

Trainer - Ellen Meesters

Trainer - Vacature

Trainer - Marcel Nagtzaam

Trainer - Thomas Doomen

Trainer - Janneke Vermeeren

EHBO Instructeur - Marc Wouters

EHBO Instructeur  - Tim van Opdorp

Fourage - Krelis Blom

Trainingsbeheer - Tjerk Kamstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Team Spel & Programma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator - Esther Baselier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OT Bevers - Stefan Slokkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

OT Welpen - Tim van Opdorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OT Scouts - Gert-Jan Meijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

OT Explorers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

OT Roverscouts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.